HTML

Új lendületet Novának!

Vitára bocsátjuk erről szóló programunkat. Várjuk a falu minden lakosának véleményét, akik sorsukért, a falu jövőjéért felelősséget éreznek. Támogassuk azt, hogy az itt lakó emberek becsületesen meg tudjanak élni jövedelmükből, tudjanak dolgozni, családot alapítani.

Ne feledd! Szombaton találkozunk!

2010.08.31. 09:04 ruzsicsm

Fontos állomáshoz érkeztünk, bemutatjuk szombaton választási programunkat és megvitatjuk a település jövőjét minden érdeklődővel.

Nekünk minden vélemény számít, mert közösen, összefogással tudjuk Novát fejleszteni és jobbá tenni.

Gyertek el, és beszéljük meg, hogy október 4-én meg tudjuk kezdeni annak a célnak az elérését, amelyet közösen tűztünk ki a következő négy esztendőre!

 Várunk mindenkit az alábbi időpontban és helyszínen:

2010. szeptember 4. szombat 19.00

Csicsergő Szabadidőközpont

A program helyszínére különjárat indul 18.30-kor Zágorhidáról, amely megáll a felső, az alsó buszmegállóban a Kossuth utcán, valamint az iskola előtt. A különjáraton az utazás díjmentes. A rendezvény végén a hazautazás során is rendelkezésre áll!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novaert.blog.hu/api/trackback/id/tr932260777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása