HTML

Új lendületet Novának!

Vitára bocsátjuk erről szóló programunkat. Várjuk a falu minden lakosának véleményét, akik sorsukért, a falu jövőjéért felelősséget éreznek. Támogassuk azt, hogy az itt lakó emberek becsületesen meg tudjanak élni jövedelmükből, tudjanak dolgozni, családot alapítani.

Legyen vége a titkolózásnak!

2010.09.18. 09:24 ruzsicsm

A jelöltek programjait már ismerjük, megismerhettük az elmúlt napokban. Látjuk, hogy ki mit akar, és némelyekről tudjuk, hogy ki mit tud. Mi nem akarunk titkolózni, és általános semmit mondó ígéretek mögé bújni.

Legyen vége a titkolózásnak, ez volt a legfontosabb kérés a tegnapi nap során, amelyet megfogalmaztak a fórumon résztvevők. Kérdéseket tettek fel a jelenlegi vezetés munkájával kapcsolatosan, amelyekre jelenleg nem áll módunkban válaszolni, mert nem ismerjük a megállapodások hátterét.

Mi nyílt kártyákkal játszunk, és ezt vártuk/várnánk el a többiektől. Ezért megválasztásunk esetén nulladik pontként vállaljuk, azonnal, a település honlapján közzétesszük azokat a szerződéseket, támogatásokat, közérdekű adatokat, amelyek jogosan érdeklik az embereket. Ennek eddig is így kellett volna lennie, és sok településen így is van. Tekintsük egymást felnőttnek, és engedjük, hogy ne csak kiváltságosak ismerjék a település pénzügyi helyzetét. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novaert.blog.hu/api/trackback/id/tr162304854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása