HTML

Új lendületet Novának!

Vitára bocsátjuk erről szóló programunkat. Várjuk a falu minden lakosának véleményét, akik sorsukért, a falu jövőjéért felelősséget éreznek. Támogassuk azt, hogy az itt lakó emberek becsületesen meg tudjanak élni jövedelmükből, tudjanak dolgozni, családot alapítani.

Készen állunk a feladatra!

2010.09.18. 09:28 ruzsicsm

Új lendületet Novának címen hirdettük meg programunkat, amelynek társadalmi vitája zajlott az elmúlt hetekben. Sok emberrel találkoztunk, sok segítséget és tanácsot kaptunk, hogy minél előbb meg tudjuk kezdeni a munkát. Vannak olyan sürgős ügyek, amelyek megoldása már nem várhat tovább, ezért megválasztásunk esetén programpontjaink közül, haladéktalanul: 

  • Megkezdjük az óvoda helyzetének javítását, megvásároljuk a mindennapi működéshez szükséges eszközöket, biztosítjuk a személyi feltételeket
  • Megkezdjük a konzultációt a leendő szülőkkel az iskoláról
  • Elindítjuk a nyugdíjas klubbot
  • Megalakítjuk a településfejlesztési civil tanácsot, amelybe delegáltat küldhetnek a civil szervezetek, az egyházközség és a legnagyobb adózók, köztük az ADA Bútor, így közvetlenül is részt vehetnének a döntések előkészítésében
  • Helyreállítjuk a szomszédos településekkel kapcsolatainkat, rendezzük vitás ügyeinket
  • Megkezdjük a tárgyalásokat, hogy a víz-szennyvíz díjak emelkedését megállítsuk
  • Nyilvánosságra hozzuk a település sokat vitatott szerződéseinek tartalmát

Programunk tartalmazza azokat a kérdéseket, amelyek megoldásra várnak Nován. Öröm számunkra, hogy füzetünk kézbesítése után pár javaslatunk megvalósítását már meg is kezdte a jelenlegi vezetés, és a további ötleteink is megjelennek a jelöltek szóróanyagaiban. Ez is bizonyítja, hogy az összefogás, mások véleményének meghallgatása mindig segíti egy település fejlődését. Az Ön szavazata dönt, hogy folytatódjon az eddigi munka a jelenlegi vezetőkkel, vagy egy új csapattal elinduljon Nován is a változás. Szavazzon Ön is, illetve ha nem tud részt venni a szavazáson, lehetősége van otthonában is szavazni, amelyet a 92/577-026-os telefonszámon jelezhet a helyi választási iroda felé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novaert.blog.hu/api/trackback/id/tr712304860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása