HTML

Új lendületet Novának!

Vitára bocsátjuk erről szóló programunkat. Várjuk a falu minden lakosának véleményét, akik sorsukért, a falu jövőjéért felelősséget éreznek. Támogassuk azt, hogy az itt lakó emberek becsületesen meg tudjanak élni jövedelmükből, tudjanak dolgozni, családot alapítani.

Új lendületet Novának!

2010.08.19. 09:11 ruzsicsm

 Véleményüket és támogatásukat kérjük programunkhoz, szövetségeseket várunk és keresünk megvalósításához. Ez a program reális, új irányt ad Novának.  A település erőforrásaiból – aktív és megfontolt gazdálkodással, a pályázati források széles körű felhasználásával, jól szervezett munkával, hatékonyabb érdekképviselettel belátható időn belül megvalósítható. Ehhez kérjük ajánlásukat, bizalmukat és szavazatukat!

 

Mondja el személyesen véleményét programunkról, tegyen javaslatot, megválasztásunk esetén mivel segíthetjük Nova fejlődését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novaert.blog.hu/api/trackback/id/tr202232388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása