HTML

Új lendületet Novának!

Vitára bocsátjuk erről szóló programunkat. Várjuk a falu minden lakosának véleményét, akik sorsukért, a falu jövőjéért felelősséget éreznek. Támogassuk azt, hogy az itt lakó emberek becsületesen meg tudjanak élni jövedelmükből, tudjanak dolgozni, családot alapítani.

Párbeszéd Nováért!

2010.09.06. 14:04 ruzsicsm

 „Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat.” Winston Churchill

Közel százan tiszteltek meg bennünket azzal, hogy meghallgatták programtervünket és javaslatokkal, ötletekkel segítették a munkánkat. Köszönjük a pozitív gondolatokat, az építő jellegű kritikákat. Siker a falu számára, hogy az "Új lendületet Novának" program kézbesítése után pár javaslatunk megvalósítását már meg is kezdte a jelenlegi vezetés, és a további ötleteink is megjelennek a jelöltek szóróanyagaiban. Ez is bizonyítja, hogy az összefogás, mások véleményének meghallgatása mindig segíti egy település fejlődését. A konzultációt folytatjuk, ha valakinek elfoglaltsága volt ebben az időpontban, akkor őt várjuk egy kötetlen beszélgetésre a programunkról 2010. szeptember 17-én pénteken 19.30-kor a Zénó presszóba. Jöjjenek el és hallgassák meg ötleteinket, hogy nyugodt szívvel tudják eldönteni, kire szavaznak október 3-án.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://novaert.blog.hu/api/trackback/id/tr662275073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása